Tuesday, August 16, 2011

TQ visitors =)

=)


This week, unique visitors belog ni agak mencanak naiknya. Mak sangat terkejut okey! Apepon, thanks to all visitors. I know ramai yang google resepi bulan2 pose ni. Aku ada a few recipes nak kongsi dengan uols namun, susahhhh beno nak tangkap gambo masa main masak2 kan. Dulu single mingle anak tak kuor lagi bleh la. Now, no no no ;))

Enlarge for clearer view. 21 online visitors tu. Kelasss :p

Tahun ni beraya dengan duit raya dari nuffnang la kekdahnye. Ehem ehem ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. Blog glmer dan hotz tu..hihi yani dah lama nk try resepi ayam ngan kentang tu...tapi tak try2 lagi

    Ehem yani masuk sini sebab nk tengok si comel rayyan je kot...im adore him soo much la!hihi xde la dari dulu tak pernah miss masuk sini..cuma malas nak tinggal jejak je

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha