Friday, August 19, 2011

Upcoming weekend!

19 Ramadhan


Assalamualaikum semuaa ;;)

Jom buat list apa nak buat on weekend ni jom. Hehe
  • cat rumah
  • basuh langsir
  • cuci cermin tingkap
  • cari buluh lemang
  • cari daun kelapa nak anyam ketupat
  • buat 10 jenis biskut raya

Okay tak tipu je. Semua ni berlaku dalam mimpi je kot ;)) Anyway to-do-list minggu ni adelah........
  1. Basuh baju raya 1 family
  2. Pergi Jln TAR untuk mendeko-deko baju raya I ;;) and also beli tudung bawal raya for me. Bukan tudung express/ekin tau. Kosser la nak pakai todom macam tu. Menembamkan muka aku lagi adelah.
  3. MK kata nak pergi Sogo beli suar jeans dia, so aku pon nak join beli jeans for me. Hihi
  4. Baju jalan jalan anak Dah beli kat JJ masa rest tadi. Rembat 6 pasang pulak tuu. Abes laa laki aku membebel kang huuuu ;))
  5. Buat 2 jenis biskut raya. Cukup lah 2 tu. Nanti before blk kg nak buat kek dgn apam polkadot pulak
  6. Em tu je kot. Hihi
Until then, bye! :-h


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. wuhahaha...rajen je kak ciare kte nihhh bejalannn....hihi..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha