Monday, September 19, 2011

Another monday...

Assalamualaikum. So this is just a few updates from me (macam ada orang kesah ko update ke tidak kan?)

  • Mood berblog jatuh merudum. Kat rumah pon lagi la malas nak bukak laptop. Kosser..
  • Masih berduka-cita kerana Putera Kecil saya masih lagi merah-merah kulit dia. Yang peliknya merah2 tu ON dan OFF. Kejap ada kejap tak ada macam biskut chipsmore. Mula2 aku ingat dia merah waktu berpeluh, tapi kadang2 waktu lepas mandi atau dalam air-cond pon ada merah2 jugak. Adehhh. Mak risau :-S Apepon hopefully petang ni semua kerisauan akan terlerai lepas jumpa doktor pakar kanak2. Rasa takot la pegi klinik yang bukan specialised tentang baby. Sorry I bukan nak kondem mana2 doktor/klinik tapi saya memilih dan perlu jadi cerewet. Dah la Khamis lepas Khair Rayyan tak pasal2 kena cucuk. Arghhh bersalahnya aku terhadap anak. Mama janji mama tak buat salah merepek2 lagi. Mama akan jadi super duper cerewet pasni tau. Mama tak akan buat keputusan sambil lewa tanpa usul periksa dulu ye sayang T_____________T
  • Balik kampung selama 3 hari tapi rasa kejapnyeee sangat. Aktivitinya juga harus la dipenuhi dengan sesi2 mengisi perut. Tak ada walau sesaat pon perut aku berkeruk lapar. Sentiasa kenyangggg aje. Kelas tak? ;)) Tapi agak2 la kan. Itupon aku ada cover2 jugak makan. Namun, dalam cover2 tu pon sempat gak naik berat badan. Konfem la kan? Asik melantakkk jer ;)) Takpe takpe pasni diet balek (konon)
  • Sedang gila menonton satu vclip korea ni. Bestnyaaaaa. Aku dengan Kak Seli siap mengkaji lagi vclip tu :)) Best best!! Heroin dalam vclip tu adalah awek yg jadi watak jahat dalam citer Goong tu. Terus aku suka dengan dia. Comelllll dan cantekkkk sangat. Harus tatap selalu agar mendapat bayi perempuan secomel dan secantik itu. Hehe. Motip tetiba laki bini melayu feeling2 nak anak rupa korea? =)) Ada sapa2 nak tengok jugak? Kalo ada request baru mak nak taruk dalam belog. Kuikui
Sweetnyaaa rupa dia kan :x
Tak ada la gojes sangat minah ni tapi macam besttt je tengok. Wuah best ni kalo ada anak pempuan camni kan. Tomeinyaaa anak mama :"> (eh??) Ops saje letak gambo beso2 sampai terkeluor kawasan post. #AADK ;))

  • Harini (isnin) tak puasa la. Semalam rasa penat sangat balik dari Kampung. So puasa esok dengan Khamis la kot for this week. Ke camne :-?
  • Apa lagi ek nak tulis? Erm rasa nak masak rendang ayam+nasi impit la minggu ni. Tapi tak sure hari apa baru mood rajen akan datang menjengah ;)) Bole? ;))

Ok tu jer, bye :-h


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. kak tengok game show korea, Running Man. dia ade, so comel! :D

    ReplyDelete
  2. Mmg comel pon semek korea tu huhu

    Eh apesal sume org nk buat rendang ni?stressmak yong tao...nk request mak buat gak la..nk buat sndr xreti plus mls

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha