Tuesday, September 6, 2011

Balik kampung....woowoowoo balik kampung...

Assalamualaikum


Sedar atau tidak, sudah 6 Syawal hari ni. Dan aku belom mula puasa 6 lagi. Mula khamis ni aci tak? Huhu. Sebenarnya takde idea sangat nak update pasal apa ni, belasah jela yer. Cite pasal hari kami pulang ke kampung suami di Terengganu. Raya ni gambar raya sumpah tak banyak. Yang banyaknya opkos gambar anak jer. Gambar beraya beramai2 secoet jer. Gambar whole family sama ada belah ganu or perak, nan adooo. Hmmm. Bila pikir balik, rasa rugi sangat. Family bukan besar sangat pon tapi nak gambar lengkap pon susah. Huhu.


While waiting for papa yang sibuk di dalam fitting room

Ok cerita pasal hari balik ke kampung aritu la yek. Weols balik Tganu hari sabtu tu. Tapi memang dah plan pegi midvalley dulu sebab ada orang mengidam jeans baru. Dalam kul 12pm sampai ke midvaley. Papa Khair Rayyan shopping2, pastu jalan2 sket. Dalam kul 2 gak baru kuar midvaley.


Feeling kurus la konon. Tapi memang happy sebab muat pakai jeans lama ni.
 
Asik ngamuk dalam car seat. Adoiii. Menguji ketahanan sabar betul. Huhu. 1st time balik ganu dia tak tido. Kalo dulu tido sokmo.

Lepak RnR dulu semayang jamak apa yang patot. Elok aje dia behave time aku solat. Siap ngorat2 awek lagi. Motip? Huhu

Okay ini namanya entry malas. Daa!!


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

5 comments:

  1. comel sungguh laa budak khair rayyan ni..geram auntie tahuu!!

    ReplyDelete
  2. so far..x pnh lg bwk Aryyan solat same..sll gilir2...

    ReplyDelete
  3. wah2!! jeans lama muat mean.. dh kuwus lar mama rayyan ni.. huihih

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha