Thursday, September 29, 2011

Fly oh fly away . . . . .

Assalamualaikummmm. Salam Khamis. Salam 1 Malaysiaaa ;;) (anak sedara aku cakap malaysia tu memeyshia ;)) Kelako ok)


Ok first of all, nak tayang laki Mak dengan anak bujang Mak dulu ;))


Insan2 hensem dalam hidup Mak :">

Sebenarnya entry ni direquest oleh Sang Suami (SS??) hehe. Dia paksa I up kan entry dia main heli dia. Gedik kan nak menyelit dalam belog bini? Belog sendiri ada tapi percaya lah, hanya ada 2 entry jer dari tahun 2009 dulu =))


Heli baru panaskan enjin

Actually da lama dah gamba ni. Masa beraya di Perak (yang 1st time balik) tu. Masa gambar ni dicaptured we all dah on the way balek ke KL, tapi tetiba lalu kawasan lapang. Apa lagi? Menggeletis la MK nak terbangkan heli rc dia tu. Layankan jela ekk. Kesian da usung heli ke sana ke mari tapi tak dapat terbang. So aku bagi chance ar kat dia.


Fly oh fly...
Main la dalam 10 minit cukup lah. Hari pon panas. Matahari tegak atas kepala. Kosser la kan. Aku kan golongan puteri lilin. Lilin la sangat tapi apesal hitam je ko?? =))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. kene layan minat dia tue...karang minat dia beralih arah susah plak kan..haha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha