Thursday, September 8, 2011

Last entry pasal raya (kot la)

Assalamualaikum


Berapa Syawal dah arini ek? Sebenarnya I ingat arini hari Rabu (kes Isnin tak keje) rupanya Khamis.. Wuaaa cadang nak start puasa kamis minggu ni. Which is today. Tak dayoo dah. Sebab dah minum bergelen air. Agak2 la jugak kalo terlupa kan. Kalo seteguk tak apa, ni bercawan2 ;))


Entry ni tak ada point sangat. Just a few pictures taken sekitar Perak. Ada pegi wedding tapi haraammm tak ada bergambo jugak. Huhu.

anak beranak yang berlengas. di rumah ibu saudara belah arwah apak ku
Berlengassss. Hehe. Sempat bergambar kat rumah Mak sedara yang ni jer. Itu pon budak kecik dah separuh bogel. Siap berak berak kat umah orang kan. Sangatttt laaa suka hilangkan perfume mama tau ;))


Mak comel yang susah nak senyum HUHU

Cucu baru mak. Hehe ;;)

Balang kuih raya yang sgt kretip. Cantek okeyy?? Nak buat satu la nanti.

Gambar budak gedik berdua si kyra dengan si kyrin tak xde tangkap pon. Wuuwuu sadis!! Gamba my sisters pon tak do.


Abis secara tiba2. Bye!

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. comel nyer balang kuih raya..kreatif!

    ReplyDelete
  2. baby mmg x slesa kalu berlengas. sama jugak dgn rayyan saya. raya pertama berkali2 tuka baju sbb berpeluh...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha