Tuesday, September 27, 2011

Lumut, Perak

Assalamualaikum semua =)


Wuah ada lagi rupanya entry post-raya. Muehehe. Entry pasal openhouse malas la nak cite ek. Mana2 openhouse pon makanan lebih kurang jer. Semuanya sedap. Takyah la nak tayang gamba makanan ek. Nanti nampak sangat la tuan belog ni gemok sebab suke mencekikkkk aje kan ;)) So kaver kaver la sket noks :D


So, aritu balek kampung untuk aktiviti post-raya sempat la jalan2 sekitar Lumut. Kalo cuti ada banyak (read: duit ada banyak) bleh la lajak2 ke Pangkor kan. Macam best je tengok feri ke Pangkor lalu lalang depan mata. Hukhuk


3 generasi. Mak, adik beradek kami & anak2 kami :)

^____^ LOVEEE

Rinduuu kat semua. Bila ek dapat jumpa lagi T__T

OK tu jer, bye.. :-h


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. handsome nye rayyan..nak cop boleh?hihi

    ReplyDelete
  2. eh aqwa mcm muke rayyan la..heheh..mcm adik beradik jek..

    ReplyDelete
  3. dina: ajak la your hubs n rafique pegi pangkor =)

    zaza: hahaha komen yg sama :P

    lisa: mmg iras muke dorg tu =)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha