Monday, September 12, 2011

Lunch at Tenpayaki (camni ke eja?), JJ Balakong :)

Ni cerita ceritu last week. Asalnya nak makan laksa sarawak di laksa shack sekali laksa shack da tutup ek?? Wuuu nangesss. Ke dia da tukar ke lot lain? Tapi dah tak ada la di mana ia sepatutnya berada (kak seli kataaa okey ;p). So macam da tawar hati dan redha jela makan ape sekalipon, so we all decided makan kat Tenpayaki jer. Honestly tak penah makan kat situ, tapi I okey jer nak merasa menu baru. Tak salahkan mencuba benda baru. Hehe.


From left: Miss Q the bridetobe, Kakseli the mom of two and me the mom one 1 baby. Hehe. Motip??

Chef yang memasak di depan kami. Seram takot disambar api. HAHA. Nampak tak cili kicap dengan sos cili dia depan ni? Perghhh mantapppp. Sedap okayyy ~~

Ni ala2 wantan la ni. Dia isi udang di dalam. Sedappp jugakkkk...

Fuji Snow kalo tak silap namanya. Memang meriahuols isi kandungan ABC ni. I likeeee

Ni set chicken. Sedappppp. Nanges ok makan ni. Sayur dia banyak. I likeeee. Abes licin sayur melambak itu. Nasi makan half jer. Diet ke??
Hah diet la sangat minah ni ;)) Pegi openhouse makan tak hengat sampai pening kepala. Pastu g hentam minum nescafe lak kat openhouse umah boss, abes pening sampai ke tengah malam. Kui kui ;))



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha