Tuesday, September 27, 2011

Now I know my ABCs

Hellooo =)


Jika nak dibandingkan anak aku dengan orang lain, rasa macam kesiannya kat anak mama. Babies lain umur2 macam dia ni mainan dah berbakul2. Macam2 jenis toys, cars, teddy bears etc. Tapi Khair Rayyan cuma ada beberapa buku dan soft toys yang aku beli. Mainan lain ada la jugak macam yg berbunyi loceng2 tu, tapi itu hadiah orang bagi la.


Weols rasa taknak expose kan sangat anak dengan mainan2 yg tak perlu dari awal. Macam kereta, robot etc. Dah la benda2 tu tajam dan bleh tercucuk kat badan kang berdarah camne? Aku memang paranoid sket. Bukan taknak bagi dia main benda2 tu tapi NOT YET. Nanti beli masa umur dia dah bleh menghayati permainan tu. Dulu mase mama kecik2 tak ada pon toys hebat2 wahai anak, tapi dapat gak degree and keje =) Syukur... Yang penting kita kena berusaha, kita bukan orang kaya... Tapi mama and papa akan buat yang terbaik untuk anak2. Eh plural?


So untuk kategori dia beli benda2 yang selamat dan untuk pembelajaran awal. Ini pon sebagai hadiah ke-10 bulan ;;)


Ada sapa nak order? PM me alaanggunbutik@gmail.com HEHE

Tu dia tengah bersembang dgn tikar ABC dia la tu ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. sama mcm Iman..x didedahkan dgn mainan yg mcm²..just beli bende yg more tue pembelajaran..mcm patung ke ape mmg xkan beli la coz bende cmtue pun x elok ade dlm umah kan..lebih suke beli yg ke arah education gitu..lebih selamat dan berguna sgt..

    ReplyDelete
  2. seronoknya Rayyan dpt duk atas spongy ABC...

    ReplyDelete
  3. puzzle abc ni fahim punya yang 1 kaki x 1 kaki tuh.. pastu dia dah pandai cabut2kan puzzle tuh... huwaghhh,, geram je..... tapi suka gak sbb dia berfikir dulu camne cara nak cabut menda tuh.. hahah

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha