Friday, September 30, 2011

Nyumm nyuummm..mama i want to eat ^_^

Assalamualaikummmmm. Happy Friday :D


Ewah asal jemaat jer happy kan? Ofkos la hepi noks ;)) Tapi pitih ni tade gane? 3 hari bekerja gak nak tunggu clear tu. Aigooo. Sangap mak ;)) Oh ye, arini Rayyan's last day at taska. Starting from next Monday dia duduk umah cikgu julia comei. Hihi


Em dalam 2 minggu ni Rayyan da kuat makan uols. Asik nak menguuuunyahhh aje. Maybe korang rasa agak lambat sebab dia kan da 10 bulan kan. Tapi oleh kerana anak aku bukan jenis mengutip barang dan masuk mulut so dia agak lambat nak memasukkan barang dalam mulot. On the other hand, memang lega sebab dia tak masukkan sembarangan dalam mulot dia. Senang la keje aku kan hehe. Cume lately aku tengok dia kadang ada masukkan henpom dalam bulut but not secara extreme la. Maka aku pom cuba try test bg biskut. Sekaliiii, dia makan sampai abis. Tak percaya weh! Memula ingat dia g buang ke biskut tu kan. Aku cari cari cari, memang tak ada kesan biskut dibuang. Then bg lagi 1, abes lagi. Wuahh kelas kau ;))


Dan di bawah adalah aksi2 beliau makan biskut dia tu. Aku beli biskut baby perisa pisang. He likes it ;;)


APE NI BUDAK KPOP RAMBUT SERABAI? MANE KELASSS KAN HUHU
Nomotnyeeeww anak mama. Hukhuk


Bila biskut makin mengecik dia makin susah nak pegang. Hehe

Kadang2 sampai tergigit jari then menjerit2 marah Kuikui

Sekian saje kisah budak yang baruuu kecoh2 nak makan biskut secara sendiri. Hehe. Hmm, dah 10 bulan dah kamu anak. Mama rasa nak buat makaroni cheese untuk kamu this weekend. Bleh mama tumpang makan sama. KAKAKAKA =))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. haha..kan senang ckp jela mama yg nak makan..kihkih..

    ReplyDelete
  2. hehe
    saya x marah kalau awk x balas komen saya (refer pd footnote u tu). :P


    okey. ni baru nk komen betul2. :)
    memang senang ciare kalau jenis baby yg x masukkan apa2 dlm mulut
    sbb kita x worry sangat
    mcm kakak kaiyisah la
    smpai la ni kalau terjumpa battery or coins dia takkan masukkan dlm mulut
    dia akan jerit2 n kutip bagi pada kita
    so tak ada lah risau sangat
    but still kita kena pantau lah
    :)


    *good boy rayyan
    makan biskut x sepah2
    x la penat mama nk lap lantai nnt

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha