Friday, September 9, 2011

Ponnn Ponnn, ketepi ketepi.. Bos kecik nak lalu ni =p

Assalamualaikummmmmm ;))


Wuah meriah opis mak arini. Ramai berbaju raya bersongkok bagaiii. Kuih raya mana? Rendang ketupat mana? Adehhh, aku dah teringin nak makan Nasi Dagang ni camne? Nak nasi dagang yang sedappppppppp. Wuuuwuuu. Kalo sesapa ada resepi turun temurun dari orang tua, sila copy paste resepi nasi dagang kat ruangan comment ;;)


Sekarang ni, senang nak berjalan jauh. Sebab MK dah ada pembantu second driver. Sape lagi kalo bukan anak bujang weols tu la kan. HAHA. Aku sekarang sumpah tak bleh bawak kete jauh2 tau. Aritu masa balik Trganu kat LPT aku offer nak drive sebab MK ngantuk. Sekali kan, masa aku bawak aku yang ngantuk. Aku terlelap satu saat dan tergelincir ke lorong laju. Masa tu aku kat lorong tengah. Mujur tak langgar divider jalan uols :( :-s Mujurrrr sangat2 masa tu tak ada kereta di kiri dan kanan. Tapi ada kereta kat belakang hon. Agaknya dia tengok aku bawak terhoyong hayang macam orang mabuk kot.


Takot sangat. Terus benti dan tuka drebar balik. Sapa yang bawak?


Serius gile ok dia bawak. Feeling2 F1 katanya

Anak bujang kami la yang bawak. Eh? Bukan laaaa. Tapi papa dia. Now, tiap kali kereta stop hatta di traffic light sekalipon, budak kecik ni akan terjun ke seat driver dan merampas stereng. Ko bayangkan la betapa mencabarnya nak bawak dia pegi taska tiap pagi. Wuuwuuwuuu. Kalo pakai seatbelt car seat tu, dia akan berusaha meloloskan diri tahu?


Tepi sikettt teman nak kona baring niiii. HAHA

Sekian saja. Bye!



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. kan.. fahim pun suka merampas stereng dari abinya.. hai lar anak... kalau dah lelaki mmg gitu lar kan

    ReplyDelete
  2. aku nampak ciare dan nasi dagang dimana2 haha. di ym ku, di emel, di entry blogmu. ko kene wat nasi dagang gak ni ciare, dah cam ngidam dah ghupenyeee hak hak

    ReplyDelete
  3. rayyan pun sama cam rafique gak..kalau dapat stereng tu, bukan main hepi mukanya..sengih melebar!!

    ReplyDelete
  4. Uish bahaya tu bile lama xbwk kete kan..yani pon dah lama pencen..sejak ade suami ni laaagi la malas..dulu selalu je bwk kete dr trg ke kl..xyah tukar driver pon bole..skrg jgn harap..bwk 50 meter pon mcm ade feeling ngantok dah(ahaha hover ko)

    Comel romper rayyan..bb yani pon ada..tp y sepasang nye lah huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha