Monday, September 12, 2011

Puasa 6

Assalamualaikummmm.


Bape Syawal dah arini uols? 13 Syawal kan? Haaa sila pose 6 laju laju atau anda tak sempat. Nak pose ganti bagai lagi nanti. Huhu. Maka hari ini aku memulakan pose 6 aku. Tapi tak buat direct kot. Hehe. Buat selang sehari kot. Tengok la macam mana nanti. Harap2 tahun ni dapat laaa buat pose sunat 6 ni. Aminnnn...

Gambo tak edit okay. Maka nampakla kesemua lubang2 dan parut2 ku T____T

Okay I nak feeling2 mama gorgeous kat sini jangan marah ekkk. Tapi kalo nak muntah hijau masing2 sila sediakan baldi sendiri2 yerr. HAHA. Gorgeous ape jadah kan?? Muka berminyak bleh goreng ikan keli ;))


Cukup lah entry ringan di pagi Isnin ni. Tambah2 puasa kan. Kang melalut kang kuranggg pulak pahala. Heeee ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha