Monday, September 12, 2011

Sambil sambil minum petang tu...

...bleh la nonton video anak. Eh tapi aku puasa mana bleh minum petang. Wuuwuu. Minum senja bleh la ;)) Aigooo kel_p_ran tahap dewa ni. Aci tak sebut l_p_r padahal puasa. Mesti la kan? Takkan kenyang pulak Huhuuuu.


Harini daku sangat merindui anak aku. SMS yang aku send ke pengasuh taska tak berbalas. Aku dah la masih dalam kerisauan hati. Pengasuh sorang dah benti. Sorang lagi nak benti end of this month. Jadi, aku tengah gigih mencari taska/pengasuh lain ni. Hm.... Sekarang ni, dalam bilik no 2 (bilik utk baby yg da laju merangkak dan belom stabil berjalan. Jadi ada potensi anak aku kena lanyak dek budak2 yg da bertatih sebab pengasuh tak cukup tangan wuuwuu) ada 7 orang budak. Penjaganya sorang jer. Mana cukup kan? Takot sangat kalo dipikir2kan.. Wuuuwuuu...




Wahai anak, mama rindu kamu. Nanti petang/malam kita main gomol sama2 k. I LOVE YOU.


- Posted using BlogPress from my iPhone

4 comments:

  1. rindu kt rayyan...hr tu mcm x dan je nk main2 dgn dia...insyaAllah weekend ni kita jupe ek?

    ReplyDelete
  2. ciare, rayyan bebel2 apa tu kekekeke

    geram aku tgk

    ReplyDelete
  3. ayooo..risau jugak tuh..area equine byk nursery kan??

    ReplyDelete
  4. uik..kau..
    dia da tau da tmpt kunci nk start enjin..aduyai..sib baik tgn masih ketot lg..hahaha

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha