Friday, October 21, 2011

fantasi vs realiti. jom tgk!

Assalamualaikummmmm :)

Wuah dah bersawang kottt blog ni. Ari selasa last update. Gila betolll. Soooo not ciare kannn ;)) Tah la, rasa macam takde mood kot nak update. Sebab banyak tweet kot. Aku macam tak bleh aktif dua2. Kalo active blog, malas tweet. Kalo active tweet, balas berblog. HAHA :D


So uols, ni cerita awal bulan aritu. Tengah banyak pitih gigih la mak pegi Pak Ken_ny Ro_gers uols. Kalo tak, hazabbbb. Tak mampu kottt nak pegi even seminggu skali ;)) Eh, bukan tak mampu, tapi kalo asik melabur di situuu jer, alamatnya tak dapat la spend utk benda lain. Dah la weols kena saving gila2 bulan ni sebab next month ada something special occasion akan berlaku. Cewah ;))


Anyway, tetiba nak berblog pasal food pak kenny nape? Haaa bukan apa, tapi saje nak tunjuk menu baru yg aku cuba kat situ. Mexican menu katanya. Layan jelaaa ;))



Ini gamba pada menu. Agak2 masa dapat ade rupa sama tak? Hihi

Ni diaaa bila sampaiii. Agak sama la jugak. Hehe. Rasanya? Well, sedap. Kuah dia ala2 bolognaise tapi with extra blackpeppers. Ofkos Mak suka. Heee ;))

My fren plak cuba menu yg biasa makan tu. 3/4 plate la ape lagi. Huhu

Em sekian saja. Sedap dan buleh cuba lagi. Yeay! :D


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

5 comments:

  1. one of our faveret tempat makan..sekali sebulan buleh laa terjah..ngehngehngeh..

    ReplyDelete
  2. terliurrr...tp kne tahan napsuu...

    ReplyDelete
  3. kenny rogers! mommy da mkn last month. this month blm ade plan. tp da ciare kata mexican menu ni best. cm nk try je...huhu..


    ooo next month nk celebrate birthday si kecik tu yg ke SETAHUN ek?

    ok2. saving ek?

    ReplyDelete
  4. haritu gi kenny rogers mines, service dia teruk gila. not sure kalau dia da tukar pekerja. baru last month pegi.

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha