Wednesday, October 12, 2011

Fasa 2 LPT dah siap.... Ker?

Hye hye ;;)


Minggu lepas, 1st time cuba try test highway baru kat Terengganu tu. Tak sure la adakah itu dia sebahagian dari Fasa 2 LPT yang digembar-gembur kan?? Belasahhh je lalu kan. Apepon, baru siap sikit. Belom sepenuhnya lagi. Tapi kalo siap sepenuhnya, tetap tak membantu banyak pon. Ke camne? Aku pon tak paham gak peta plan jalan hiway baru tu nanti. Kalo la ada jalan shortcut balek ganu dalam dalam 3jam je kan, masyuk nyaaaa. Hazabb weh perjalanan panjang sangat.


Jumaat lepas MK ngantuk tau masa drive. So kami decided untuk tido kejap dalam kete. Masa tu dah pukul 12 macam tu. Sekali tido lama gila. Dengan anak aku sekali layan tido dalam kete. Masa tu kat RNR Kuantan. Feeling2 tido sekali kul 6.15am baru jaga sebab Khair Rayyan berak :)) Gila kan? Punya la lama tido dalam kete. Macam rasa tido dalam hotel ;)) Pastu da siap basuh berak anak, semayang, breakfast, hari pon dah terang. Aku sound la kat MK, kalo macam ni baek tido kat umah jer malam tadi. Pastu dia balas Ha'ah kan? Hangen tak kau Maria??? HUHUHUU


Sudahnya kul 9 macam tu sampai kampung. Huhu sabauuu jela. Tapi masa pegi weols tak try jalan baru. Balik baru lalu. Jom tengok jalan baru jom....


Plaza Tol in the making. Pasni bertambah la kos balik Ganu hukhuk

Tak ramai yang lalu lagi jalan ni

So far jalan ok la sebab baru kan. Cer tgn setahun dua lagi. Konfem lubang2 dah. Hukhuk

So, orang pantai timur, what say you??? ;;)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. aiols igt uols dah tau hewey ni dah bukak...ekekekekee...tp jauh laa nak patah blk ke umh MK kalu kluar Ajil tu..hehehehe

    ReplyDelete
  2. Mmg baru pon tp kalau xciden insuran xcover la sbb xdirezabkan lagi..yani xpenah lalu pon..suami penah gune jalan tu time mlm..ade byk lembu..so carefull ye

    ReplyDelete
  3. tggu nanti derang upgrade jalan f0008 (sory nama jalan tak ingat, kat sini main sebut nama jalan je)
    insya allah nak balik ke tganu kelantan amik masa 3 jam je.. (:

    bila siap?? jgn tanya, skrg baru nak tarah bukit je (:

    ReplyDelete
  4. dah penah lalu ritu mase blk raya..not bad lah..tp still jauh bg den yg dok KB nie..lebih prefer jln gua musang..huhu

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha