Friday, October 7, 2011

Gambar latest parut khair rayyan akibat unknown virus

Wuah tajuk kemain eh panjang dah bleh jadi serangkap pantun ;)) Apepon this is just a promised-update sebab aritu aku da kata nak letak gambo terkini Khair Rayyan especially tang parut bintik2 misteri tu kannn. So this is the latest zoom picture of my son ^_^


I siap buat gamba sebelum dan selepas lagi tauuu. Kelas kan maria? ;))







Bila tengok gamba selepas dan compare dengan gambar sebelum, rasa macam... leganyaaaaaaaaaaaaaaaa. Syukur Alhamdulillah tengok anak da pulih. Parut tu pon takde la visible sangat. Kalo tgk betul2 baru nampak. Masa bintik2 tengah naik aritu, mana aku tak meroyan kan? Asik nangis je tengok anak T____T Tapi now I dah happy. Syukur Alhamdulillah ;;)



Dan inilah si bambam yang sedang tidur ketika I tangkap gambo2 versi selepas di atas ;))





Kelas kan Maria pipi anak I? :))


Bye :-h

Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. macam demam campak jek.. tapi kan, sib baik dah sembuh. ^__^

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha