Friday, October 7, 2011

Malam ni balik na na na naaa ganu kiteee ;)



.... Salah satu sebab nape aku suke balik Ganu adalah kerana suamiku akan berubah identitinya. Aku suka tengok dia 'jadi' orang Terengganu. Kalo kat bumi KL/Selangor ni, sumpah susah kott nak dengar dia cakap bahasa Ibunda dia. Feeling2 orang key-ell la konon. Tampa nak? ;)) Pehtu, yang aku paling tak puas hati, orang cina suka cakap cina dengan dia. Helooooo, kulit itam gitu ko ingat dia cina? HAHA. Lawak okey. Pecah perut aku =)) Takat mata sepet gitu nak feeling2 jadi chinese sudahh. Tapi tetap takbleh lawan anak mama yang kpop tu kan? :)) (melalut sudaaaa hahaha)


Oh, tikar ajaib tu ade 1 piece je tinggal uols. Tak sangka ramai minat. InsyaAllah next week akan restock ok. Sape nak request apa2 design bleh email ke alaanggunbutik@gmail.com ok :)



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha