Sunday, October 2, 2011

My 5th anniversary

02 Oct 2006


Suatu tarikh yang banyak merubah kehidupan aku. Di mana aku pertama kali berjumpa dengan'nya'. Sehingga kini juga aku masih setia dengan'nya'. Belom lagi rasa nak berlaku curang dengan'nya'. Alhamdulillah sepanjang perhubungan aku dengan'nya' kami belom pernah bermasam muka. Belom pernah lagi rasa kecewa. Aku bersyukur kerana diberi peluang anugerah ini.



Haa suspens tak uols? Aku cakap pasal relationship aku dengan sape ni? Dengan MK sah2 la bukan sebab aku kenal dia pon tahun 2008 ;)) Abes tu, aku curang dengan suami aku ke? Adekah ini hubungan dengan my ex ke????



HAAA NO NO NOOO OKAYYY. Jangan buruk sangka. Actually ini ulangtahun kelima aku bekerja di tempat aku bekerja sekarang. Alhamdulillah rezeki aku masih di sini. Dan insyaAllah masa depan juga akan cerah di sini. So far, aku belom ada rasa nak curang dan nak apply keje lain. Bagi aku, jika resign sekalipon, aku akan berbisnes sendiri. Malas nak makan gaji dah. Apepon itu adalah impian. Ntah akan jadi kenyataan atau tidak kan. Kalo nak resign pon paling cepat 5 tahun dari sekarang kot.. Masa tu dah ada anak 3 ehem ehem ;)) Bleh la berbisnes dan duduk rumah jaga anak ;;)


So, happy 5th anniversary for me :)


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. yeahh...selaagi hepi kt tmpt kerja tu mmg ssh nk curang..hehe

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha