Monday, October 31, 2011

Niya bukan Nealofa okay

Jeng jenggg.... (tak Islamik langsung mula entry dengan jeng jeng. Bagi salam lah hoi) alkisahnya 2 minggu lepas (ke tiga minggu lepas?) along datang umah. Along ni memang, tima nak amek barang kat Ala Anggun Butik baru nak datang umah mak. Patutnya datang la sokmo teman I tiap sabtu masa MK keje ;)) LOL. Alkisahnya dia datang amek tikar evamatik yang diordernya. So sempat la lepak 2-3minit dan posing2 kejap muehehe ;))


Me and Niya
Gamba terpaksa di kecilkan sebab...sebab....sebab mak tak cukup vogue. Kalo cukup vogue, satu page ni aku pampang muka aku =))


Niya dan Abang Rayyan
Gamba ni la aku tweet kat Mamaliesa berbunyi begini "Imani dah ada pesaing" tapi dia tak reply tweet aku bole? Alamak besan majuk ke ;))

Niya so adorable ok. Sangat murah dengan senyuman. Muah! Amboi, cuit2 nampakkk HIKS

Khair Rayyan di MyMydin
Lepas aunty balik, mama bawak Khair Rayyan pegi Mydin beli barang dapur :) Tu je la aktiviti weols anak beranak masa papa keje. Boring ok. Jeles tgk orang lain dpt jalan2 1 family on weekends, weols? Tp takpelah, aku redha dia pergi mencari rezeki. We love u papa :x


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

5 comments:

  1. nok tak perasan ada tweet tuh okehhh

    ReplyDelete
  2. At least mama boleh drive ok, kalau fie ni? Alamat duduk rumah je lah kalau hubby kerja. Haha.

    ReplyDelete
  3. napa tajuk ade neelofa tu? haha

    niyaaaa.. maklang pun dah lama xjumpa niya wuuu. kurus dah niya rindu kat maklang lettewwww.

    mak lang pun rindu kat niyaaaaaa. tp tak kurus plak maklang. ehhhh

    :p

    ampun ciare~~ kuikui

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha