Monday, October 3, 2011

Out for dinner =)

...Isnin


Assalamu'alaikum. Last week adalah minggu menggantung periuk. Tiap ari makan kat luar (padahal ujung bulan, miskin tuuuu ;)) ) Cuma hari jumaat & sabtu jer aku masak. Itu pon sebab mak sedara dari Perak datang. Kena la masak kan. Kalo tak nanti dia report kat Mak I, yang I asik makan luarrr je. Kena cover baekk punya =))


Last thursday kuar makan kat Old Klang Road (tak sure betul tak nama ni). So terjadi la scenes kat bawah ni ;;)

Sebelum kuar umah posing dulu lalu teriak sebab mama paksa dia pose ;))

Suka benoooo. Sampai nampak ke-empat2 gigi.

Rayyan muka blur. MK plak muka ngengada ek? ;))

Pak dengan Mak makan, anak pon kena makan jugaakkk. Jangan lupa biskut peberet dia uolsss. Huhu

Our dinner ;;)

Sekian saja. Bye! :-h


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. alalala...comelnye dia wat muke cebik..nak kiss rayyan nie bile leh dpt nie..nk jmpe lew...

    ReplyDelete
  2. rayyan!!toam lah tengok rayyan nihh..=)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha