Tuesday, October 11, 2011

Outing to Ikano :)

Assalamualaikum semuaaa ;;)


Wuah semalam tak sempat nak update belog lar. Busy. Bese la, Mak ada permanent job. Blogger is not a job. It's a hobby. So update bila ada masa jer. Lagipon weekend lepas balik Terengganu so tak sempat ler nak membuat scheduled entry bagai kan. Koseer la mak pon ;))


Baca tak paper semalam ke bila yang ada kes bapa liwat anak yang baru berumur belas2 hari (ke bape ari exactly? tak ingat) sebab bini tak dapat layan dia. GILA KO BINI KO NAK LAYAN??? Bini ko dah la baru je separuh mati nak keluarkan anak ko. Koyak rabak bagaikan?? Otak takde ke?? Eeee aku rasa nak sula je jantan tu. Eeee marahnyaaaaaaaa hukhuk X-(


Lepas tu semalam MK ada bukak Fb, ada macam2 koleksi gambar bayi yang dibuang. Wuaaaa, nak menitik airmata ok. Bila tengok gamba tu, tengok muka anak. Aku usap2 muka anak. Hati batu apa laaa mak dia pegi buang dan membiarkan anak dia mati macam tu. Kalo taknak at least, letak laa kat tempat yang ada orang lain bleh nampak.. Dan selamatkan.. Sedihnyaaa :-s


Ok back to the story 2 weeks ago. Weols pegi menyerang Ikano konon2 ada sales kan. Sekali masa sampai sana, most of the racks dah empty uols. Ada rasa nak nangis tak? HAHA. So just jalan2 and makan2 jela ;;)


Sambil menunggu lg uncle A, aunty L and geng Khair Rayyan, kita camwhore dulu hikhik ;))

Nak tayang baju sebenarnya :D

Sesampai di parkir...Sangat behave anak mama dalam stroller...Good boy

 
1st time naik musical car. Dia sangat teruja okey. Siap menjerit2 lagi. Nanti la ada masa aku upload ke youtube :D
Oleh itu sekian saja, byeeee :-h


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

7 comments:

  1. :) salam perkenalan dari saya!

    ReplyDelete
  2. jarang tgk MK posing ok..hihihi...ehh..da lame Aryyan x pkai tshirt ni..nk pkaikan laa..

    ReplyDelete
  3. 23 hari..tah hape y buatkan die bernafsu dgn bhdak tu..tgh high dadah kot..giler punye org..siap tutup mulut bby xnak bg isteri dgr suara dia nanges..

    Comel sgt rayyan buat mulut terlopong gitu

    ReplyDelete
  4. agree with u.. giler ape nk liwat baby.. org camtu psycho gile!! Bila baca psl news tu, menitik air mata ok.. Yg pasal buang baby tu pon sgt x patut!! Kdg2 rs drpd buang camtu, kalau ade org letak kt depan rumah sy pon, sy sanggup je bela..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha