Thursday, October 6, 2011

Pergi wedding dan jumpa artis. Kau ada? ;P

Ewah tajuk entry tak bleh blah macam mintak penampa lapanplohlapankali kan? ;)) So kejadian ni berlaku Sabtu baru-baru ni. Di mana aku terpaksa mentidakhadirkan diri ke majlis perkahwinan kawan2, sebab ada saudara dari Perak nak datang. They'oll datang sebab nak pegi wedding membe baik cousin aku ni. Gigih 1 family datang dari Perak. Rapat sekali la kaedahnya tu. Dengan aku+rayyan skali dorang angkot pegi wedding tu HAHA. Ate, Sabtu kan MK keje. Maka, better pegi makan nasi minyak kan ;;)


Wedding terletak di ... er... mana ek? Lupa dah ;)) Tapi dewan wedding tu berlangsung berada di hadapan LRT Jelatek.


Before went out. Kena amek mood pengantin kecik dulu ;))

Jerawat batu di dagu. SO?
   
Alhamdulillah baik betul mood dia hari tu. Time weols makan, aku bg upah biskut tu jer. Terus diam. Senang mama makan :D

Nasi amek sket jer. Time nak balik tu da lapa balek. HAHA

3 beranak. Abg sepupu aku yg lelaki tu masih bujang. Ehem *tetiba kan*

2 beranak


Dan artisnya pulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............

.



.





.

.
.

.

.




.





...




..

.



.



.


.
.



.



.




.
.

.






.

.







.
.
.

.
.



.



.
.














.




.


.




.





.



.

Ehem, jika terror sila spot artis tersebut ya ;;)


Retisss ni memang membe baik cousin aku. Dulu before dia jadi retis pon aku da jumpa dia. Masa tu dorang konvo diploma. Hintnya: Model iklan raya yang dia dgn abang dia terpisah then dia cari abang dia, pastu dia eksiden pehtu... Eh malas nak cite semua. HAHA.


Anyway, selamat pengantin baru buat Lin dan pasangan ya <3


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

5 comments:

  1. hensem boy... n good boy.. ^__^

    eh, me x perasan mana satu artis nye.. huhuhu..

    ReplyDelete
  2. perasan the artis...byk gak blkon drama :)

    ReplyDelete
  3. yg pkai bj clor itam 2 kn..hehe

    ReplyDelete
  4. tak tahu mana satu retis itu..hihi

    ReplyDelete
  5. i know..nama dia mas muharni kan..kenal dia mse dia berlakon filem wayang then dia ckp kelantan...hihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha