Friday, October 28, 2011

Secret Recipe, The Mines

3 weeks ago punya cerita. Punya la lama terperap ek. What can I say? Mood berblog kelaut lately. Plis jangan tanya laut mana ;))


Anyway, I really miss The Mines. Don't you know that our office is no longer at Seri Kembangan? We're moving to Bangi. Lokasi specific dirahsiakan. Apepon i'll miss moments berjalan kaki ke The Mines sejauh 100-200m. Now, tak ada shopping mall dekat dah. Paling dekat adalah Alamanda kot. Sigh.



Sebab tu within the past few weeks, macam busy tak ada update blog sangat. Sebab busy nak pindah opis baru. Nak clear opis lama etc etc. Hm... Gonna miss Seri Kembangan. Gonna miss uptown the mines kat belakang opis. Sob sob.



Dan kami meraikan peninggalan opis lama di SR, The Mines. Rai la sangat. Padahal pegi berdua dengan opismate wanita je pon HAHA ;))



Tengok muka kawan mak tu. Nak makan pon kemain sedih lagi dia :-s HUUHUU



Brownies with ice cream sebagai penceria hari. Hmm tu je kot nak merepek. Until then, bye :-h


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. best tak opis area mines? coz kami bakal nk pindah ke sana next month

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha