Tuesday, October 25, 2011

Temerloh sinonim dengan patin masak tempoyaknya....

You know what? Aku tak rasa begitu seronok menulis blog sekarang? Kenapa ye? Cheer me up, please.


Assalamualaikum ;;)


Ewah da pandai bermonolog pulak di awal entry blog sekarang ;)) Secara jujurnya, walaupon menulis blog secara purata 1-2 entry sahaja seminggu, I don't mind at all. Biar la apa nak jadi sekali pon, I just don't care. Erm maybe bcoz I'm focusing to my reality life rather than my online life. Huhu... Yeke? Hmm, tah la. Whatever.


So these pictures were taken about 2 weeks ago. Masa kami bertiga serta mak dan kakak (percuma anak2 gadis beliau ;)) ) pergi ke Temerloh. Bapa saudara saya (my late father's elder brother) melangsungkan perkahwinan beliau after 3 years menjadi duda. Arwah mak sedara saya meninggal dunia pada Jan 2008 if I'm not mistaken. Ok lah tu, now dah ada peneman untuk menjalani waktu2 tua bersama2. Takde la sunyi bukan. Anak2 pon masing2 sudah ada life sendiri...



Kami tiba di majlis lebih kurang jam 1.30pm. Memang tengah ngam masa makan. Sampai2 aje terus terkam makanan ;)) Panas bukan main la di hari kejadian. Sampai berbogel anak aku :D


Kakak yang sudah bersedia untuk menimang seorang adik baru namun Mamanya enggan ;)) She keeps asking her mom when mama will get pregnant? Haaa kerrlasssss kan budak zaman sekrang ;))


Creative girls. Abis disusunnya ABC blocks into a castle. Then feeling2 princesses la pulakkkk ;)) Macam2 la uols ni. Hihi.


Smiles that brighthens our day ^____^


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha