Tuesday, October 4, 2011

uhuk uhuk

Assalamualaikummmm.


Harini kita borak kosong je lah ye. Tak tahu nak kongsi apa kat sini. Bukan tak ada aktiviti menarik yang terjadi lately. Tapi cukup lah sekadar tweet2 je kannn. Hahaha. Boring la nak cerita dekat blog ;))


Makanya blog memang sedang dianaktirikan sekarang. Bukan bermaksud nak resign daripada jawatan blogger. Walaupon hanya blogger picisan tapi nak stop tu, tak la kot. Biasa lah ada turun naik jugak mood ni.


Hmm tatau nak tulih apedah weh. Nak upload gamba ape pon tatau gak sebab dalam koleksi semua gamba anakkkk je. Gamba mak dengan bapak kepada anak adalah sipi2 aje. Tak sempat weh nak bercamwhore bagai ;))


His 2nd day of life :)

Okay tapi letak gamba anak jugak. HAHA. Ni gambar Khair Rayyan di hari ke-2. Punyala susah nak bukak mata. Tidooooooooooo aje kojenye. Skrg da 10 bulan ada tak agak2 gini? Nak tido kemain susah waktu siang. Tapi alhamdulillah waktu malam dia memang tidur lena dari jam 8.30pm ~ 7am. Kira senang la nak jaga dia ni. Cuma bangun jerit2 nak susu waktu tido tu jelaa kena bersengkang mata sket. So far, tak ada lagi dia tak mau tido ajak main ke apa. Mamanye aje yang tak mau tido then main twitter sampai 2,3 pagi. HAHAHA ;))


Ok lah chow!


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. ooh bagusnye..Iman dah start tukar time tdo..siang mmg x tido langsung kenkadang tue..pastu 7pm tdo bgun kul 9pm..then main smpai la diapuas pastu kul 12-1am bru la reti nk tido..mama ngantuk tahap gaban everyday..=(

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha