Wednesday, November 23, 2011

1st outing as a 1 year old boboi ;)

Hey hey hey ;;)


Ewah mama masuk tak bagi salam arini. Yelah yelah, Assalamualaikum semua =) Saje2 je buat entry llite2. Since ari Isnin aritu aku amek cuti sebab nak kemas umah selepas majlis, so petang Isnin tu sengaja la cari pasal ke KL. My sis pon teringin nak pegi Jalan TAR katanya. So I angkot jela dia. Nak shop tudung lettewwww ;))



Parking dekat2 area Semua House then jalan2 cari pasal ke Jalan TAR. Pastu tetiba terjebak ke Capsquare dan tetiba terjebak tengok wayang pulak. Muahaha =)) So, it was the first time for Khair Rayyan masuk wayang. Tengok cite The Adventures of Tintin je pownn. So tak ada la bunyi yg over loud. Bese2 jer. 1st 15 minutes dia tengok gak cite tu. Then dah gelisah nak turun naik kerusi. Lucky us memang tak ada orang lain ramai. Just weols dan dua orang lain. So wayang itu kita yang punyaaaaaa ;)) Tengah syok2 aku layan cite tu, tetiba Khair Rayyan tido dengan nyenyakkk sekali sampai la ke abis cite hehe.



Pas kuar wayang, jalan2 ke Jalan TAR la apa lagi. Pose skit sana sini feeling2 tourist HAKHAK ;))



Syukur sgt masa jalan2 ni dia behaveee jerk. Mama just rasuah biskut dengan susu jer. Diam sediamnya atas stroller. Tapi cuaca agak panas. Abes la tan kulit anak mama ;))



Kul 5.00pm cepat2 kuar dari Jalan TAR or else kami akan terperangkap dalam jam yg teruk. Jangan main2 time orang balik keje. Ada yang terkandas sampai 8-9pm kang ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. Aloh baiknya Rayyan tgk wayang. Fie pernah bawa Kakal 2 kali. 2 kali juga kena tgk cerita tu half je sebab dia bising nak turun naik tangga bagai.

    ReplyDelete
  2. baiknya rayyan..same dgn auni lah.. cpat die mbesar.. semoga anak kita mjadi anak yg baik :) aminnn

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha