Tuesday, November 15, 2011

Budak Kpop Kesayangan Mama ;p

MasyaAllah, besok weh besok. Esok subuh aku akan masuk labour room. Rasa macam tak percaya. Lagi sehari nak setahun. Bayi itu akan menjadi anak bujang sulung aku dunia akhirat. Ya Allah, tak tergambar rasanya hati saat2 ni.


Happy sebab anak ini membesar dengan sihat dan cerdas. Dia bleh dikatakan seorang bayi yang baik dan menyenangkan ibubapanya. Tak pernah bangun malam untuk meragam tanpa sebab. Tidurnya sentiasa nyenyak. Aku harap dia hanya ada mimpi2 indah dalam tidurnya. Sebab dia selalu tersenyum ketika tidur..... Sakit demam pula biasanya sebab nak tumbuh gigi. Sakit lain pulak macam batuk selsema. Penah kena HFMD. Dan penah jugak kena unknown virus pd kulit. Pernah sekali warded itupon bukan sebab sakit. Tapi sebab kes babysitter tu. Nak buat macam mana benda dah jadi pon. Aku jadikan peristiwa hitam tu sebagai pengajaran sampai sekarang. As parents, kena sentiasa beringat dan tak boleh amik ringan hal2 remeh bab2 parenting ni :)



kpop? ;))

Esok anak mama genap setahun. Mama sentiasa mendoakan yang terbaik untuk Khair Rayyan. I love you baby :x


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha