Friday, November 25, 2011

Jamu mata di petang jumaat ~~~

OK sebelum start bercuti 3 hari ni, jom layan gambo makanan. Hehe. Alaaa bukan la menu hebat2 ponnn. Saje jeee (abes topik nak berblog sebenarnya HAHA ;)) ). Actually since opis berpindah lokasi ni (dari Seri Kembangan ke Bangi) I rasa lost sket nak makan kat tempat baru ni. So just try n error dah. Setakat ni, dah ada beberapa restoran yang diblacklistedkan ;))


Tapi kat bawah ni adelah menu yang aku suke la (so far)


Penang Char Kuey Tiow - Mohd Chan RM6.50

Nasi ayam 6&&%$ (ada words cina kat hujung so tak ingat ;)) ) - Mohd Chan - RM5.50

Kuey tiow cantonese - Mohd Chan - RM6.50

Redbean Cendol - Paparich - RM6.80 kottt. Tak ingat ;))

Lepak di paparich semata2 mengidamkan Redbean Cendol kuikui

Sekian saja entry untuk hari ini. Selamat bercuti uolsssssssssssss :-h


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha