Thursday, November 24, 2011

Khair Rayyan 1st birthday party!

Hai hai, saya kembali dengan cerita besday Yayen. Atau lebih tepat, gambar di hari kejadian. Thanks to readers yang cakap tak sabar nak tengok gambar besday Yayen ;;) Mak terharu. Tapi motip nak tengok gambo Yayen? Gambo Mama Yayen takmo tengok ek? ;)) Muehehe


Ok ni adelah gambar hasil kumpulan dari 3 orang kawan. Iaitu En. Rebak, Elly dan En Omar. Aku ada hire official photographer untuk hari kejadian. Tapi idak ler official giler sebab mintak tolong kawan jer. Harga pon dapat 'harga kawan' so tak la expect gambo feeling2 professional gile. Tapi tak tau la kot uncle nak buat gamba yg best2 sbg adiah besday Yayen. Hehe. Btw, thanks fidz :)


OK shut up ciare dan mari layan pictures....


Tergamam tengok camera beso pakcik rebak. Ate camera mama nipis jer. Aipon jer pon. Huhu

With auntie Yushanis :)

Agak moody di hari kejadian

Isi minyak dulu ya!

Aku pose memperut macam tu dah rupa pregnant 3 bulan. Wuaaaaa

Yayen with Opah. Suka bangat main tongkat Opah hikhik. And Kakak Adik on the left

Yayen wat ape tah sebelah Auntie Jiha tu. Ate nampak sipi2 aje pon auntie Jiha hukhuk

Blow the candle!!! yeayy!!! (mak bapak over excited, anak blur ;)) )

aucakkkk ;p

Ape ntah sengih2 minah ni. Tampa nak?

Yayen nak makan pisau kek. Sabo jer la

Elly dan Jiha with anak masing2. Dah berbesan ke kome? ;))

My sis and her princess. Si adik plak mengamuk sakan petang tu HAHA

Last but not least, wifey En Rebak (fit) and their adorable & super friendly, Sofea ;;)

Tu jer. Hehe. Gamba official tunggu la next week kot. Bye :-h


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. Best best lah birthday party rayyan kan.. :)

    ReplyDelete
  2. ciare...so sorry x dpt dtg that day. dah penat sgt amek gambo kat majlis tunang kawan. dr sana pon dah pukul 4ptg. rasa mcm dh leat sgt kalo nk pegi. habi pon dah x larat nk drive. so berkuburlah hrpn walopon dah print out map yg ciare bg aritu. xde rezeki....

    ReplyDelete
  3. terkilan xdapat pegi padahal peluang terbaik nk jumpa geng UB

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha