Monday, November 14, 2011

Khair Rayyan is featured in protonvip ;)

1st of all, thanks Lina sebab inform aku berita ni. Hehe. Lina plak dapat tau lepas baca di blog Peej. Rupanya dulu aku ade submit ala2 penyertaan dekat protonvip ni. Nampak sangat masa tu boring so terus upload. Serius aku da lupaaaa sangat aku penah send ni. Lama jugak nak refresh balik kotak memori aku ni ;))


Sila klik gamba untuk pergi ke website proton vip featured entry :D

zoom. hihi

Yang kelakonya, aku tulis model kereta aku tapi gambo dalam kereta papa Khair Rayyan. Sabar jela ;)) Macam ada konflik di situ. Ahh belasah jela ;)) Yang penting i likeeeee. Kalo I tau la siap featured gini, confirm mak dah menyelit dalam gambo dan tumpang glemer =)) 


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. ciare tadi tetiba blog ciare private... huuhuuhu... igt dah privatekan blog... tak dapat nak tatap muka rayyan ngan ciare dah...

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha