Tuesday, November 22, 2011

Re-visit baby Haris Safeyullah :)

...cite besday sambung bila da ada gambar la ek ;p


Haaaa uols pernah tak melawat baby yg sama dalam masa yg dekat2? Hehehe. Malu i tawww melawat bb Haris dua minggu berturut2 rasanya. Hikhik. Segan kat tuan umah asik2 muka niiii jer dtg ;)) Bukan apa, masa ni geng puteri 7 nak buat lawatan bb Haris. So aku wajib la nak turun sama. Dah lama kottt tak jumpa dorang semua. Lagipon dorang tak berapa tau jalan ke umah bb Haris (motip taknak sebut dudu n kuku? HAHA) so aku dgn rela hati nak tunjuk jalannyer. Weeheee.


Rayyan yang selalu terkesima tgk aunty biku. Agaknye sebab ko bujang lagi kot tu pasal dia suka. Muehehe. Tapi dalam gamba ni dia macam nak lari dari bik plak wahahaha.

bb Haris Safeyullah. Watak utama dalam cerita ini :)

Puteri 7 yang cuma ada 5 je buat masa ni. Bb Haris tengah nangis tapi takde sape pujuk. Cian dia huhu. Dari kiri: Biku, Dudu, saye dan yayen, Ja dan Adam, Hana.

Pose pose pose :D

Tak lama pon lepak dengan dorang. Tak sampai 2 jam rasanya. Jadi lah buat lepas rindu. Huhu. Next time kita jumpa lagi ya sayang2 sekaliannnnn :x


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. comelnya bb haris.. zana x sempat nak tgk lagi.. tp mcm segan gak sbb dgn dd pun selalu borak kat blog jer.. x pernah jumpa.. hihihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha