Saturday, November 12, 2011

Saggy face

Nape ek pipi aku macam lain dari orang lain? Unique? Hahha unik la sangat. Unik tak kot. Tapi pelik dan wierdo. Pipi aku tembam but saggy. Dia tembam ke bawah. Means, bukan cheeky kat cheek tapi cheeky kat dagu bole? Walopon ade je orang lain yang lebih gemuk dari aku dan muke dorang tembam lagi, tapi muka mereka tembam yang cute. Still cute dan boleh berfashion tudung macam2.

Muke berjerawat so taknak buat size original. Sape gigih nak tgk jerawat aku sila la besarkan :(

Tapi dengan muka aku ni, aku hanya terdampar dan ketinggalan dengan memakai tudung bawal je. Might not be the gojes look but better than shawl or tudung express. Gamba di atas tu macam tak menampakkan muka bentuk sebenar. So tak diambil kira. Well, blogger yang suka camwhore must be clever tu take pictures from the right angle bukan. Dan maybe gamba di atas adalah selepas dua puluh kali percubaan baru berjaya. I dont remember though. Whatever.


OK maybe entry ini perlu dihentikan sekarang or it will end up macam rupa orang tak bersyukur. At least, biarla aku bersyukur dapat rupa paras cukup sifatnya. Takda cacat cela masa dilahirkan. Tapi bila dah besar muka da cacat dengan jerawat T_____________T


Bye!


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha