Friday, November 4, 2011

Short update :p

Assalamualaikum semua. Da solat subuh? Hehe. Anyway saje nak tayang brekpes ala barat i arini. Muehehehe. Awal gila bgn sbb sakit perut kemudian lapar. Pastu ketung ketang kat dapo buat scramble eggs. Tetiba MK bersuara dari dalam bilek. "makan apa tu sayangggg??" hehehehe. Well nak buat camne, metabolisma mak tggi skrg. Aku rasa ni salah satu efek vco which is good :) Dah la melawas tiap pagi kul 6. Kellezzz kan maria?? ;))




- Posted using BlogPress from my iPhone

1 comment:

  1. Alamak sedapnya breakfasr scramble eggs pagi-pagi mcm ni. Terus berkeriut perut ni sebab lapar. HaHaHa. Sungguh menduga perasaan betol la.

    Anyway makan vco memang bagus untuk sistem pencernaan. Masa bulan puasa hari tu i lost weight almost 3kg dalam masa 2 minggu sahaja. Ofkos la sebab puasa and ambil vco tiap pagi masa sahur dan sebelum tidor malam.

    Sekarang dah gemuk balik. Sebab stok vco dah abis. HuHuHu. and tersilap ambil pil perancang. Habiss hormon i tunggang langgang..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha