Wednesday, November 9, 2011

The union of Khair Rayyan ♥ Kamilia Imani

Is it too late to wish Selamat Hari Raya Aidiladha to all? huhu. Erm nothing much to tell about Qurban this year. Since family belah MK tak buat Qurban so mmg tak meriah la. Dan tujuan sebenar balik Ganu pon bukan sebab nak beraya tapi ada hal keluarga. Hal yang serius. So hari raya pon jadi serius purfffffwtf. Takde hepi2 semua muke serius hehe. Gamba pon cuma ada 2 je. Itu pon gamba aku camwhore dengan Khair Rayyan berdua masa dalam perjalanan nak pergi ke tempat serius. Maka gamba pon serius mius. Hahaha tension kan baca perenggan ini? Aku yang menulis pon tension inikan orang yang baca.


Anyway, aku MC arini. Cuma terlantar golek2 atas tilam. MK pon tak sehat jugak. Yang paling sihat adalah sang anak. Syukurrr...


So, jom layan few pictures di hari persandingan Khair Rayyan dan Kamilia Imani ;))


Rayyan di paksa posing oleh mak mertua hahaha. Muke sedih anak aku. Hehe.

Ada iras Khair Rayyan kannnn......

...with mamaliesa a.k.a mama Kamilia Imani laa..

bum bum cakkk ;p

Anak mama tak pandai act macho langsung...nampak gigi ;p

hok alohh gambo ni lagi kelako noks. HAHAHAHAHA =))
Kalo deme jadi kawen beso kang, aku nak buat gambo di atas sebagai cover kad kawen muahahaha.. ok sekian bye!


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

3 comments:

  1. Kelakar okay kalau pic last tuh menjadi cover kad kawen diorang.Pastu letak pulak dialog box sikit. HarHarharrr!

    ReplyDelete
  2. haha..comey lahh gambo last tu!!kemain mama dia plan ekk..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha