Tuesday, December 6, 2011

Bersiar-siar amek angin malam :)

Amek angin ke buang angin? Haa semua boleh. Asal dann ;)) Ya Allah, banyak betul lah entry tertangguh. Bukan saje tertangguh tapi terus caca merba tak ikot timeline. Main aciiii je taram dalam belog. Ahhh gasakk. Bukan ada polis nak saman aku pon kalo cerita lintang pukang ;))


So cerita ni berlaku entah bila waktu sebenar, tapi weols just bawak my sis dengan Mak jalan2 menikmati angin malam serta neon2 bergemerlapan ni. Kesian gak dorang bercuti kat KL tapi memerap kat rumah gak sebab aku keje siang hari. Malam hari jelah pon baru dapat sama2. Huhu....



Budak berdua ni la paling suka. Bila turun keta mama dorang cakap "ha pegi la lari"..dorang pon ape lagi terus menjerit2 berlari2 suka sangat HAHA. Comel jer ;;)


Pandai pose pulak tu. Nomei anak sedara2 makcu ni :D

Alamak blur pulak gamba pakcu snap hehe

Me my sis n Yayen in his pijamas :D


Dan abis pusing putrajaya lajak ke KL pulak. Nak masuk KLCC tak sempat sebab da lewat, so tgk dari luar pon jadi laaa :') 11 hari dorang dekat umah aku, since sebelum besday party Yayen. Lama dorg datang meriah rasa. Once they'ols balek senyap sunyi rumah. Sedih pulok rase :-s


p/s: Aku training kat damansara arini. Ni scheduled entry taw


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

1 comment:

  1. Rajin makcu bawak anak2 buah pi ronda KL. yayen cute nya pyjmas!

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha