Monday, December 5, 2011

Budak setahun jagung dah bleh berjalan :)

Gambar di bawah di tangkap lebih kurang 12 jam sebelum Arwah Tokma yayen meninggal dunia. Masa ni kat rumah BS. Terkejut aku tetiba anak aku disarungkan dalam pakaian yang aku tak pernah tgk. Rupanya BS kata tu adiah besday utk yayen. So layan kan jela. Budak kecik tu pon layannn je. Macam suke pulak duduk dalam baju tu. Pastu dia plak terkedek2 berjalan berjalan. Alahai nomeinyeeee. Muah muah kt anak mama ;;)



Bila sampai umah MK pon suke tengok anak dia terkedek2 jalan pakai baju ni. Siap mention "Esok tokma datang mesti suka tengok cucu dah berjalan banyak. Pastu dah pandai jerit2 dan gelak kuat2. Dulu gelak tak kuar suara". Sebab keesokan harinya memang arwah nak datang KL jalan2 bersama adik ipar aku dan jugak cucu yg berumur dua tahun setengah. Tapi tak sangka, tak kesampaian.


Ngade eh rupanya. Kalo dgr lagu tu bergoyang2 joget

Last skali sampai umah nangissss sebab mama asik paksa pose jer ;))

Agak2 yayen ingatke memori pasal tokma? I guess not kan. He's too young to remember about this. Kalau la dia dapat ingat betapa tokma sayangkan dia........... Tak apa, nanti yayen da besar I will tell him about this.. About his late tokma.

Al-Fatihah.....


p/s: Yayen da mula berjalan banyak beberapa hari lepas besday dia.
20 Nov tu dah hampir 10 tapak. Arini dah bleh 15 langkah dah :D


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

5 comments:

  1. sonotnye anak dh berjalan..bila ler turn husna neh

    ReplyDelete
  2. Hoyeay!!!pasni jln bnyk2 langkah lg yer yayen..pastu berlari biar mama kejar..

    ReplyDelete
  3. seronoknyaaa dia dah pandai jalan, maisarah baru 4-5 langkah je

    rayyan kesian asik kena pose je;p

    anyway takziah to ciare and family.

    ReplyDelete
  4. Comel ye..yayen dah boleh jalan ye...congrats.. :)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha