Tuesday, December 27, 2011

DiGi iPhone 4SURE 4 ME

WHY I WANT IPHONE 4S??? I have reasons for that HEHE.... In fact, not only me, but each one of you also want it rightt?? I mean, in your deepest heart, I know u want it ;;) Jadi antara sebab2 kenapaaa aku beriya sangat nak iPhone 4S adalah kerana . . . . . . . . . . . . . . . .


.....budak kecik ini yang telah menguasai my current iPhone4 T_______________T Wuah budak2 sekarang bukan main lagi teknologi dia. Jari-jari halus dia pon pandaaaai aje nak touch the screen. Geram with those tiny fingers ;))


Kedua. Sebabnya aku rasa telah jatuh cinta sangat dengan iPhone. Dan aku yakin iPhone 4S lebih hebat dan sangat2 best. So why not, we use such technology kan?


Ketiga. If I have this new iPhone 4S, so I'll give my current's iPhone to my husband. And I'm sure bukan my husband yang pakai tapi our son yang akan pakai ;)) Nanti boleh la mama facetime dengan anak mama. Yeayyyy :x


Keempat. Well, siapa tak nak iPhone 4S FOR FREEEEE???? Haaaa terjojol tak biji mata tang FREE tuu? Uols ni memang kalo barang free laju aje kan? Hihi. Anyway, Digi is soooooo waaay generous to giving way iPhone 4S to lucky nuffnangers. Mana tau ada rezeki kan? Belom cuba belom tahu. Kalau tak cuba sah sah lah tak dapat kan? Kalau cuba at least I have that 1% lucky chance hehe ;))



Lagipon, with Digi aku yakin servis dia tak akan mengecewakan. Bukan bodek ok sebab I'M A DIGI CUSTOMER. So, why not you? ;;) Pada yang tak sabar2 nak dapatkan iPhone 4S, boleh terus terjah Digi. Tak payah nak tunggu lagi. Hurry up! By the way, I ada review the price and package in my earlier post. Happy surveying :D



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha