Tuesday, December 27, 2011

DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE

Hyeee uolsss. I sangat teruja ni. Kan ke iPhone4S dah keluar kann? Takde rasa2 nak beli keee? Sebagai pengguna iPhone 4 aku betul2 terujaaa sangattt nak dapatkan yang S ni. Superb!! Plus, Digi sedang menawarkan pakej iPhone 4S ni tau. Wuahhh bestnyaaa!! For your information, iPhone yang aku pakai sekarang ni pun menggunakan khidmat digi tau. So far memang ok dan tiada masalah. Suka sangat! ;;) It's very affordable dan u boleh online tanpa had di mana saja!! Cool huh ;p


Let's check it outttt ;;)

OMG sangat cute lah (rolling eyes ;)) )

Kindly click this picture for larger image
 See?? Murahkan pakej ni?? Aiyoooooo, with this kind of price, I believe most of us can have it ;;)

Kindly click this picture for larger image
Selain pakej RM88, ada jugak pakej jimat dengan hanya RM55 atau pakej yang lebih marvellous dgn harga RM156. Tepuk dada tanya selera ;;) Frankly speaking, I think Digi's offer is the best that u can get. Hurry up!! Terjah la mana2 cawangan Digi dan dapatkan iPhone 4S anda dengan kadar segera!! ;;)




2 comments:

  1. maybe belikan nie tuk present birthday dia yg x beli² lg tue..hihi

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha