Tuesday, December 20, 2011

I'm not feeling well...

Hye hye...


Sudah ke kuberitahu aku dapat semput last weekend? Hmm, makanya kesihatan adalah sedikit merudum. Malam tadi tak dapat tido lena sebab batuk non stop. So harini cuti. Yang sedihnya, dalam cuti pon kena buat kerja. Wuarghhh tension!! Dah la MK bakal naik belon malam ni. 2 hari tanpa beliau gimana hidup aku ek. Wuwuwuwu :-s

Ok layan jela gamba budak setahun jagung ni...


Gamba di atas bukan adegan buli anak ek. Dia yang suka tarik2 cekak aku, so aku paksakan dia pakai. Terus menangis HAHA. Tau plak tak nak pakai tapi bila mama pakai nak tarik2. Babap nak? ;))

Yang ni terang lagi bersuluh dia mengacau aku masak kat dapur. Padahal mama goreng keropok lekor je pon kat dapor. Kalo aku masak nasi bariani kambing harus dia yang tolong sembelih kambing kot =)) Haish anak mamaaaaa niiiii. Nak masuk Masterchefbaby ek? ;))


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. da besar da anak ko ciare.. hehehe.. ensemmmm~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tula cpt betol msa berlalu. setahun 2 bulan dah :)

      Delete
  2. sweet betul rayyan bercekek riben pink ya..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha