Tuesday, December 13, 2011

JJG (Jalan Jalan Genting ;P)

Sungguh ku tak mamppuu, menahan rindu, ah ahh! hikhik

Kesian la blog ni. Rasa nak delete pon ade blog ni tapi sayang ;)) Ok ni another cerita basi tapi sebab dah gigih resize saiz gamba dan dah didraftkan, so mak publish jer lah. With a minimum caption jadi lahhh.


Pegi tempat berjudi pakai baju kurung, kau mampu??? =)) Eh tak lah, mana ada baju kurung. Ala2 blouse jer. Kain beli kat Bandung dulu. Haha, motip nak cite? ;))

3 GENERASI :)









Kalo perasan, budak2 semua pakai baju Angry Bird. Hehe. Sekarang ni memang musim angry bird ek. Sana sini angry bird. Bosan kottt. Apa yg best pon tak tau. Game angry bird pon aku tak main. Tak best. Hehe. Tapi sebab mak ndak yayen yang sponsor baju ni, mama yayen suke jerrrrr ;;) Thanks Mak Ndak :D


Ok sekian saya entry kali ni. Banyak gamba di kata2. Layan jela....


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha