Wednesday, December 7, 2011

Meeting some blogger friends :')

Ehem ehem (betulkan anak tekak, tengah banyak cendol ni, nak? ;)) )

Syukur kepada Allah kerana masih bernafas hingga ke saat ini. Sila bersyukur yer semua sekarang. Huhu. Ok ni cerita a weeks after majlis besday khair rayyan tu. Alkisahnya Puan Zaza (eceh tetiba berpuan bagai ;p) tertinggal kasut anaknya si Iman masa beday yayen. Jadi amek la peluang ni nak mesra2 comolot kan ;)) Lagipon masa parti buih yayen (yang tak ada buih tu) memang tak sempat langsung nak bersembang dengan kawan2 blogger ni, especially geng UB (ukhwah blogger). Masa hari kejadian, nak berposing secara rasmi beramai2 pon tak sempat. Geram sangat tau :-s


Jadi inilah masanya :)


From left: Mar, Zaza, N and me. Ofkos, I'm the gemuk one kuhkuh :(
Actually it was my first time meeting Mar. Sangat kecik molek. Dah pregnant almost due pon still kecik molek. Aku jer besar molek ;))


Me & N
 Sempat la borak2 waktu lunch hari Jumaat. Kat Paparich je pon. Kat bawah opis i ;))

Mar & Zaza
Dalam kul 2 lebih macam tu weols dismissed. Such a short time. Nanti ada masa jumpa lagi k =D Dengan geng UB yg lain pulak. The more the merrier :D


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. eceh..puan la plak ek..huhu..InsyaAllah nanti ada masa jumpa lg ye..

    ReplyDelete
  2. PSSTT... bila lg nk jumpa zie ek. hehhe :D

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha