Wednesday, December 28, 2011

Mengejar Skuad Perodua Era? And hitz fm?

Salam uolsssss ;;)


Sorry for the all iPhone4S entries previously ek. I saja nak cuba luck kot dapat iPhone4S tu. Muehehe. Kalau malang tak berbau, TUAH pon turut tak berbau bukan? Paling penting cuba jer, tak rugi apa2 pon. Sesen pon tak luak. Paling penting, berupdate jugak blog aku ni. HAHA.


To be frank, aku ada je di alam maya ni. Cuma, tak aktif. Err aktif jugak di twitter. Tapi di FB tidak sama sekali. Boring lah FB. Sesekali update boleh lah. Selebihnya biar churpchurp tolong updatekan. LALALA ~~ ;))


OK dah lari tajuk banyak ni. Actually last Friday ada skuad perodua Era dengan Hitz FM ada datang sini. Mula2 tak perasan yang hitz fm tu. So tak sempat nak amek free goodies from Hitz. Sobsob. Dorang pegi serang HSBC bank yang baru bukak kat bawah ni sebenarnya. Then petang tu Era pulak datang. Bos plak suh weols turun ramai2 memeriahkan suasana. Secara jujurnya aku memang tak layan radio Era tapi sebab dia nak bagi goodies serang jela kann. Dasarrr ;))



Masa dia tanya namakan salah sorang DJ gegirl aku dengan bangganya jawab Farah Fauzana boleh??? HAHAHA =)) Rupanya Fafau tu Hot. Abis DJ gegirl Era sape? Sumpah mak tak kenal ;)) Tapi after that dapat gak few questions betol. Maka antara goodiesnya adalah.................


Mini sabun mandi shokubutsu (active), lunch box kenny rogers, kalendar 2012 songlap, keychain dengan roti. Boleh? ;)) Hahaha. Kelako rasanya. Layan jelaa kan. Hilang terus ngantuk mak petang tu. Kihkih.


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. hahahaha. kitorang punya dah mane menghilang dah. mak saya kata kt adik sy, bawak balik bekas je ape kesss makanannye xda (refer to bekas kenny) hehehehe

    ReplyDelete
  2. wahh..mcm2 ko dpt..puas ati haa..

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha