Monday, December 19, 2011

Mommies & Babies outing to Splash Park, The Mines :D

**note: Entry ni sepatutnya keluar smlm (Ahad) tp harini
tgk masih dlm bentuk draft. Menci!


Assalamualaikummmmm....


Sekitar dua minggu sudah, kami (team Anggun Comel) pergi bawa anak bersiar2 ke Splash Park, The Mines. Sementelah cik abang masing2 kerja pada hari Sabtu so why not kita amek peluang ni untuk jalan2 dan bawa anak berseronok. Satu hari di mana kita lupakan soal bisnes dan enjoy!!! (gaya nora danish dalam Puteri ;)) )


Sampai ke Splash Park agak awal, belom pukul 11am tak silap. Namun sangkaan kami meleset sebab ada orang lagi awal dari kami T____T Huhu....


Bangun awal pagi siap hensem2 dan pegi jalan2 dengan mamaaaa. Kita breakfast dulu ya sayangg :)

Hafiy Haziq :)

Actually ni gamba selepas beriadah di Splash Park. Apa lagi, time ni la mommies nak bershopping kannn ;))

Agak malu jugak sebab kami jer ibu2 yang turun kolam sebab anak kami kecik lagi dan perlukan pengawasan. Anak orang lain da besa and bleh handle diri sendiri. Malu wehhh T___T Tapi demi anak nak main air, mama sanggup masuk air hehe ;))

Penat wehhh. On the way balek masing2 pengsan HAHA.


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

  1. Haiyoh, bilalah nak ke sana ni. Tak sampai2 lagi kakal ke sana.

    ReplyDelete
  2. x penah pergi lagi splash park..tp semalam bawak rafique ke KLCC park..best!!

    ReplyDelete
  3. wow comelnya semua baby boys ya..:)

    ReplyDelete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha