Monday, December 19, 2011

Visiting baby Rizqy Qausar

Alhamdulillah bertemu jugaaaaaa dengan rakan baik aku ni. Nama pemes CikMawa. Eh apesal cik? Puan okeh ;)) Dulu masa beliau bernikah aku dalam pantang. Now dia dalam pantang, anak aku dah pon setahun jagung. In fact tarikh beliau bersalen awal 2 hari dari besday Yayen. So next year dan akan datang senang sangat la nak ingat besday anak beliau; Rizqy Qausar nama diberi. Well, not very sure with the spelling. Rosma, kalo ko baca ni dan namanya adalah salah, sila betulkan yer darling ;;)



Inilah dia, putera yang ditunggu tunggu. Cerah budaknye. Kecikkkk aje uols. Kekok nak pegang. Anak aku kuor2 jer udah 3kg lebih kannn senang nak pegang ;))



Dan aku rasa Qausar memang sangat persis Mamanya. Mata, idungnya, bibirnya memang sebijikkkk macam muke ko Rosma. Hehehe. Anak mama sungguhhhh ;;) U should be proud. Yayen sampai skrg aku tak sure macam muka sapa HAHA kuikui. Nak kata kenan Edward dalam twilight tak jugak kihkih :D


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha