Friday, January 6, 2012

Assalamualaikum


Selamat malam semuaanyaaaa :') Tetiba jer rasa nak berceloteh di blog malam2 ni. Mentang2 la esok cuti ekkk maka boleh tidor lewat. Padahal hari keje kul 10pm ko dah zzzzZZzZzZ ek ciare? ;)) Tapi nak berceloteh pasal ape ye malam2 buta ni. Tak ada topik best pon.


Dinner tonight adalah ikan kembung masak kicap dan sayur bayam rebus2 jer. Baik untuk kesihatan. So menu anak malam ni adalah nasi bersama sayur bayam. Berselera bangat budak kecik tu. Hehe. Bagus la makan spinach nanti bole jadi kuat macam popeye the sailorman, tuuuttt tuuttt ;;) Mak dengan suami pon makan bertambah. Padahal masak simple jer. So rasa berbaloi sangat2. Lepas makan nasi dia bleh makan pisang 2 biji pulak. Hailaaah anak ;))


Wuah leganya, sebenarnya aku tengah berSPA-KAKI tadi. Hehe. Relief sket kaki ni. Tadi rasa lenguh2 dan sengal2.


So weekend ni apa aktiviti uols? Aku ni malas nak plan nak ke mana2 sebab biasanya plan last minit terus zaasss. Kalo ikutkan zaman bujang dulu aku ni kena plan punya orang tapi lepas kawen dengan MK aku terikut2 dengan cara dia suka unplan buat sesuatu. Bila kata JOM, terus zaass. It's kinda fun ;;) Macam new year haritu konon pegi SOGO jer tapi motip tetiba ke Melaka? Haha. Eh bercakap pasal Melaka, aku terlupa ek belom lagi buat entry pasal pegi Melaka. Melaka memang best. Rasa nak pindah Melaka boleh? ;))

Ok lah uols dah ngantuk pulak rasanya. Good night eh. Have a nice dream everyoneeeeee


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

No comments:

Post a Comment

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha