Tuesday, January 3, 2012

Jom shopping :- baby & bits :')

Salam uols ;;)


Kepada sesiapa yang mempunyai anak kecil dan rasa2 nak beli prewalker-shoes boleh kunjungi FB Baby and Bits ni tau. Sebab kasut2 yang dijual sangattttt comel. Malangnya anak teman udah berlari maka tak dapek kot nak pakai kasut cenggini. Uhuk. Prewalker shoes ini di datangkan khas dari Indonesia. Quality dia jauh lebih baik dari yang made in China tu..

Specialties :-

1) Cute n unique designs.
2) Boleh personalize dgn name baby
 
Untuk keterangan lanjut boleh layari FB Baby and Bits ;;) Kat bawah ni adalah contoh2 gambar yang ada di FB. Tengok kat FB sana la senang. Ada lagi banyakkk gamba kasut comel2 :x






Comelkan? Haa apa lagi? Pegi lah order ;;)


----------------------------------------------------------------


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

4 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha