Saturday, January 14, 2012

Santai di dataran Tugu Negara

 

Salam hujung minggu semuanyaaa. Bagaimana weekend korang so far? Weekend saya so-so jer. Sebab kekanda ku kerja okey Sabtu Ahad. Workaholic sangat dia tau. Tapi tak apa aku jugak dapat habuan banyak nanti hujung bulan kang. Kehkeh ;))


Ahad lepas (punya la 'rajin' update blog asik laaa cite hal basi basi jer ;)) ) punya citer. Mulanya memang tak ada plan keluar dah since MK ada job (walopon dia tak keje, tapi tetap buat job. So no wonder la suami ku sangat kurus sebab dia memang keje manjang. rezeki anak bini katanya. alah buat job depan umah jer pon. so tak terasa sangat) memang aku tak berharap pon nak keluar. Lagipon, lepas job dia setel, tak sampai hati laaa nak paksa2 dia ajak bejalan. Dah la dia penat2 buat keje kan. Tapi oleh sebab dia ajak, mak on jer ;;) Alah, round2 KL je pon noks.


Destinasi sebenarnya adalah bird park tapi oleh kerana agak lewat dan cuaca mendung macam nak hujan jadi cuma jalan2 ke Tugu Negara. Very patriotik. Tapi tak ada la jalan rata sebab awalnya budak kecik tu tido. Tawaf tugu negara pon dia bleh tido. Nak balek baru terjaga. Hehe


On the way nak pegi, tapi lepas tu tido.

Pas bangun n muka blur blur terus pegi main hehe

Menghayati maksud tugu negara kot ;))

Lepas tu terus berlari huhu

Pusing2 KL


Dinner di Ampang. Our favvy ni. Dari zaman bercinta lagi suka makan sini. Hometown Yong Tau Foo belakang ampang point. Menu dia simple tp sihat2 la. Byk sup2 n rebus2 jer. Menu yg tiada dalam gamba adalah ikan kembung masak asam pedas (tp rasa tak macam asam pedas. sedap ok) dengan sayur sawi celur kendian diletakkan sos tiram di atasnya ;;)

Paling suka sebab tempat ni ada hiburan. Budak2 muda nyanyi. Kalo nak bagi duit bagi la. Kalo nak request lagu pon boleh. Hehe. Tapi besenye budak ni nyanyi mula dari 9pm ke atas

Itu lah dia. Sepetang sampai ke malam. Minggu ni tak pegi mana kot. Next week baru kita g cuti-cuti2 k. Yeayyy!!



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha