Tuesday, January 31, 2012

stori mori about my weekend

OK seriously aku makin blur nak cakap apa dalam blog. Mungkin akibat terlalu banyak men-tweet maka macam tak tahu apa nak cerita dah. Ok apa kata kita cerita pasal weekend yang baru lepas ni? I had a great weekend. Pegi jalan2 ke ICity for the second time dan pegi shopping; JJ je pon. Walaupon last week tu ada kontroversi sikit mengenai babysitter-taska-bla-bla-bla but now da settle secara baik. Nak cerita detailsnya, erm maybe not. I prefer not to talk personal problem di sini. Biarlah ia duduk di carta hati ini. Eh? ;))


Anyway Khair Rayyan had his 1st tenpayaki salmon grilled (ni aku bagi nama sendiri kat menu ni ;)) ) masa weols shopping kat JJ. He loves it. Especially tang salmon grilled tu. Baru perasan yang budak kecik ni memang suka salmon. Cuma lately dah lama mama tak masak grilled salmon for you. Nanti mama masak ok sayang :x

shopping @JJ Tmn Equine


Di ICity pulak, errrr one word; CROWDED!! Manusia terlalu ramai sampai tak nampak lampu2 neon (ok tipu jer) tapi seriously sangatttt sesak. Ini kali kedua berada di ICity dan ada banyak perubahan. Tapi dah macam fun-fair pon ada. I don't think all those games ala2 fun fair tu should be there. Fun fair biar lah tetap fun fair dan ICity biar lah ICity. But nak buat macam mana kan, ICity bukan aku punya HAHA. So let it be lah.

SAYANG the swan @I-city, Shah Alam

Ok sebelum mengakhiri entry ini jom layan #cartahati by #najwalatif. Aku rasa lagu ni lagi sedap dari #cintamukabuku. What say you? Apepon lirik dia teringat zaman bercinta dengan MK dulu. So I nak simpan lagu ni di #cartahati I....


 

 

Engkau duduk di situ
Diam tersipu malu
Mahu mendekati aku

Aku mulai resah
Hatiku jadi kebah
Melihat dirimu aku rebah

Tapi hati ini kuat menyatakan
Kau terkini duduk di carta hati


Lalu cinta kita bermula
Dari mata turun ke jiwa
Dari teman menjadi cinta
Dan berjanji untuk setia

Sehidup semati kita
Menjanjikan bahagia
Untuk kita berdua selamanya

Jangan engkau jangan pergi
Jangan tinggalku sendiri
Jangan tinggalkan carta hati

Kau janji kan bahagia
Ku janji kau tak terluka
Teruslah berada di carta hati kita



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

6 comments:

  1. Teringin nak g Icity..takde rezeki lagi, :). Neway, slm perkenalan from yayansmum..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe nanti ade rezeki bole try pegi i-city :') salam kenal jugakkk ^__^

      Delete
  2. Hai lalinggg... lama x jumpa ... :p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannnn lama beno rasanya x jumpaa. Huhu....

      Delete
  3. lagu yang xde korus. rase mcm so cheap. hukhuk. yelah dia bkn pencipta lagu profesional. it juz that kalo masok pertandingan juara lagu, mmg x layak menang. kehkeh

    but its a nice tune di telinga...itu aje =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la utk masuk AJL x sesuai kot sbb lagu dia tak berseni sangat. Tapi sedap dijadikan halwa telinga :')

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha