Thursday, January 12, 2012

Team Building at Tiara Beach Resort, PD

Alkisahnya last week (Thursday) kami satu office pergi ke Tiara Beach Resort, Port Dickson untuk sessi Team Building. Tapi tak ada la betul2 team building. Saje pegi seronok2 dan have fun dan release tension ;;) Pukul 8 am berkumpul di office dan car pool untuk ke PD. Bos memang ada beli apartment di TBR. Next time bole la pegi bawak family pulak. Hehe.

On our way to PD. Car pool naik hilux.

Gedikness. Shall I say more? ;))

Sampai di sana terus breakfast nasi lemak

Kemudian dapat tag utk main kat pool pagi dan petang. Maybe untuk privacy so orang luar tak boleh masuk.

Lepas tu ada sessi ice breaking. Then kita serangggg kolam hehe

The beach. Aku rasa Tiara Beach Resort dia punya swimming pool memang gred A. Ada 4 pool yang berlainan. Besarrrr gila ok. Hotel 5 star pon tak dapat lawan pool dia


Tempat main bola dalam air :)

For kids

Pemisah antara dua kolam besar

Pas main bola tampar baru nak g berendam

OK celup sikit dulu HAHA

Pas tu tak pose dah. Sibuk berendam dan main ala2 sunway lagoon tu

Before balek singgah makan jap. Minum petang ;;)


So dalam kul 5.30 macam tu gerak lah dari PD. Hehe. Satu hari yang enjoy dan memenatkan. Tapi rasa release la ketensionan yang ada. Next time, aku akan datang lagi. Bawak family pulak yeayyy!



Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. supposedly my company punya family day akan dibuat kat tiara ni..tapi atas sebab tertentu dibatalkan pulak..sungguh hampa..huhu..

    berapa kos ek kalau pergi situ balik hari?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x sure la bape kos sebenarnya hihi. sbb semua ofis yg arrangekan ;p

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha