Friday, January 27, 2012

&*%$#@*&^%$^

This week such a tired week. Bukan tired physically tapi emotionally. Sampai tidur pon tak lena sebab dalam mimpi pon teringat2 masalah yang melanda. Demn kan? Kalau lah boleh rasa nak luahkan semuanya kat sini. Tapi tak boleh. Mungkin sesetengah perkara tu tak boleh dionlinekan. Biar lah kongsi dengan2 orang terdekat yang offline saje. Hihi. Eh tergelak pulak huhu. Sedih plak teringatkan yayen pagi tadi bergenang air mata masa nak pegi taska. Macam tau je arini mama nak hantar tempat testing tempat baru.


Hehe kelakar kan. Macam 1st time nak anto anak ke taska lepas bersalen jer. Anyway, siapa yang sedang jadi parents dorang paham perasaan ni. Hati parents sentiasa tak tenang dan dalam kerisauan selagi tak tengok senyuman anak petang kang after work. At least, sampai anak tu 2 tahun. Kesian kan, he's too young to get thru all of this. Apepon we're trying our best for you baby. Walaupun takde kemewahan tapi kami cuba sediakan keselesaan. And we're terribly sorry for leaving you in other's hands for at least 8 hours.


Kita jumpa petang nanti ya, SAYANG.


Last but not least, kindly visit our blogshop HERE!

2 comments:

  1. semoga yayen baik2 aje kat taska tu..InsyaAllah yayen mesti ok dapat ramai kawan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. amazingly dia happy kat taska harini. harus teruskan kot :)

      Delete

Kindly leave your comment here :) TQ. Have a nice day

© ♥ c i a r e ' s l a n d ♥ ™ 2007 | Fully designed by Ciare Baha